Onneksi asuu hotellissa missä palvelu pelaa. Bellboy tuli hakemaan muuttokuormaa ensin yhdellä laukkukärryllä ja kun ei kaikki mahtunut tuli hakemaan toisen satsin. Meillä on tavara melkein tuplaantunut kolmen viikon aikana. Hankimme käteviä muovilaatikoita pyörillä missä saa mm. lastenlelut pidettyä hyvin järjestyksessä. Ja pitää edelleen muistaa, että tässä on koko omaisuutemme (jotain pientä jäi suomeen, mm. telttoja, makuupusseja, suksia ja luistimia). Oli pakko ottaa kuva tuosta tavarapaljoudesta vähän niinkuin muistoksi (tuo kaikki on oikeasti meidän):
7679.jpg

Niinkuin vaimon blogista käy ilmi, emme vielä jääneet uuteen asuntoon asumaan vaan joudumme jäämään pariksi päiväksi hotelliin asustelemaan. Harmillista, mutta ihan ok tilanne, kämppä näytti hyvältä, satelliitti-tv oli asennettu mutta ei viela toiminnassa. Nettiyhteyttä ei viela oltu asennettu ja homma oli muutenkin viela vaiheessa.

Kiinalaiseen tyyliin kun mainitsin jonkun lampun olevan palanut ryhtyi omistajan edustaja välittömästi vaihtamaan juuri sitä lamppua mistä mainitsin vaikka oli ollut tekemässä jotain muuta. Priorisointi ei tule kysymykseen kun vaihtoehtona on kasvojen menetys. Kämpässäoloaikana siellä ehti tapahtua vaikka mitä, laittaiat luututtiin käsin alakerrasta siivoojien toimesta, puolentusinaa lamppua vaihtui, sähköuuni asennettiin paikalleen, vessanpönttö muuttui tukevammaksi (yläosa oli jotenkin irti).

Kyllä nyt kolmannella kerralla tuntuu kämppä jotenkin ihmeellisen pikkuvikaiselta. Ekalla kerralla ei ollut mitään isompaa huomauttamista, kaikki näytti hyvältä ja toimivalta. Toisella kerralla oli jo jotain huomauttamista ja nyt kolmannella kerralla tuntui kaikki mihin koski hajoavan käsiin. Tyypillistä myös työkamujen asuntojen kohdalla. Viimeistely ja asuntojen ylläpito on kuulemma järjestään hiukan eri tasolla kuin mihin on tottunut Suomessa. Mutta on se kyllä hieno kämppä. Eikö kuulostakin ristiriitaiselta. Pistän kuvia tänne kun ehditään kotiutumaan sinne.