Kiva vihdoin päästä omaan kotiin muuttamaan mutta kyllä tämä tavaramäärä hirvittää. Netti ei välttämättä välittömästi toimi joten saattaa tulla vähän taukoa blogaamiseen. Jännä nähdä toimiiko karaokevehkeet vaiko ei. Kiinalaiset ovat kovasti karaokekansaa ja ainakin työkamujen kodeissa on ollut karaokesysteemit. Saas nähdä miten se karaokekärpänen meikäläiseen puree.

Vaimolle muutto on selkeästi iso juttu, tänään kiukutteli mallikkaasti kun olisin halunnut muuttaa kaksipäiväisesti. Mutta parempi näin ainakin siinä mielessä, että saa sunnuntaina rauhassa tutustua uuteen kotiin ja pääseehän sieltäkin kauppaan (tosin hankalampaa kun taksia ei suoraan saa kotioven edestä ainakaan nykyisellä kielitaidolla).

Kiinalaiset ovat kovia tekemään hommia. Siltä ainakin tuntuu. Tietyömaalla tilanne muuttuu radikaalisti päivittäin ja tuntuu, että he eivät lepää ollenkaan välissä. Tai sitten tekee useammassa vuorossa vuorokauden ympäri hommia. Mutta kyllä noi työmatkalla olevat jalkakäytävät ovat yhtä sekasotkua ja työmaata. Samoin liikenne, satoja Kiinalaisia menee pyörillä, autoilla ja kävellen aamulla ohitseni. Aluksi kaikki näyttää kaoottiselta mutta kyllä heillä tietyt säännöt ovat ja liikenne näyttää toimivan. Tai ehkä se on tottumuskysymys.

Itsellä työasiat ovat lähteneet vauhdilla ja työpäivän jälkeen on aika finaalissa. Mutta kyllä täällä työskentely ainakin toistaiseksi on ollut ihan kivaa. Olen tavannut paljon uusia ihmisiä ja tuntuu, että tänne tulo oli ihan hyvä valinta (vaikka rankkoja hetkiä tänne sekaan on mahtunutkin).