Nyt kun perjantaina tuli kamat tuli myös tietokoneeni. Näyttöä en tuottanut kun ajattelin, että hankin täältä 19 tuuman littunäytön (Samsung SyncMaster 913N, suomessa 350EUR, täällä 300EUR) ja niinhän sitä tänään sunnuntaina nyt sitten tuli tehtyä.  Nyt pääsen nettiin ilman XP:tä mikä on ihan mukavaa, tosin outoa, kun on puolitoista kuukautta eroa.

Kävin työkamujen kanssa eilen pelaamassa sählyä ja nyt paikat on kipeänä niinkuin pitääkin. Sählyn jälkeen likosin tunnin verran uima-altaalla. Illalla vielä kokeilin poreammetta ja hyvin toimi, tosin tuntui hiukan pikkuiselta mutta rentouttaa ihan ok. Kaukosäätimessä ei ollut pattereita minkä takia en saanut kokeiltua erilaisia ohjelmia.

Muutenkin suhteellisen hienon kämpän paikat hajoo käsiin, joudun koko ajan ruuvailemaan paikkoja kiinni sitä mukaa kun ehdin. Kylpyammeen yksi jalka näkyi olevan irti, monessa huoneessa on ovistoppari irti, vessasta pyyhetanko jäi käteen (ruuvattu kiinni), kaasuhellan alla on kevyesti kaasun hajua (sitäkin on kaksi kertaa käyty korjaamassa) joten alkaa tässä jo alkuinnostus hiukan laantua. Tosin ei tämä nyt ihan kamalaa ole, tilaa on edelleen hulppeasti ja tuntuu siltä, että täältä on ilkeä joskus lähteä pois. Puutteistaan huolimatta tilaa on ja sisustuksessa silmä lepää (keittiötä lukuunottamatta).

Nyt kun katson viimeistä kuukautta taaksepäin täytyy kyllä sanoa klisee, että aika menee nopeasti.  Päivät menee hetkessä ja illalla on aina ihan puolikuollut. Telkkaria ei jaksa katsoa, ainoastaan olemme katsoneet vaimon kanssa Desperate Housewifesia DVD:ltä. CNN:ltä olen vilkaillut viimeisimpiä uutisia taifuuniin liittyen. Täällä taifuunit eivät ole pahemmin vielä hetkauttaneet. Taisi olla ensimmäisenä viikonloppuna milloin meni suoraan yli, mutta sen verran vaimenneena, että ei tuntunut paljon missään. Kyllä se tietysti vähän jänskätti, mutta oli kuitenkin pieni pettymys.

Muuttokamat on pääosin purettu, vielä muutama laatikko neljästäkymmenestä purkamatta. Yllättävän kivuttomasti tämä purkaminen on sujunut ja tuntuu, että suurin osa mahtuu kaappeihinkin. Suurin ongelma on keittiökama, kun on keittiö niin pieni ja niin vähän säilytystilaa.

Mutta pitää varmaan tehdä jotain muutakin kuin megablogata (102 päivitystä Linuxiin juuri imuttamassa)...