Aika monella työkaverilla alkaa olla pinna tiukalla eikä enää kaikki vaikuta uudelta ja hienolta niinkuin muutaman ensimmäisen viikon aikana. Kyynisyys nousee pintaan ja tekee vaan mieli haistatella kaikille ;-P. Minullakin on ollut vastaavia tuntemuksia, onneksi Teräsbetoni auttaa kaikkeen. Musiikki on perinteisesti ollut hyvä lääke joten miksi vaihtaa.

Sählyä en ole pelannut pariin viikkoon, saas nähdä muodostuuko peliä lauantaina. Sunnuntaina olemme menossa koulun kanssa piknikille lähelle Xi Hun rantaa. Mukava päästä noihinkin tohinoihin mukaan kun kaikki muu aika tuntuu menevän töissä.

Ostin viime viikolla iPodin dockin eli sellaisen telakan mihin saa laitettua iPodin kätevästi kiinni siten, että ei tarvitse ottaa johtoa käteen ja näkee kivasti näytön kun soittaa musiikkia. Siinä on myös sellainen kiva stereoulostulo joten voi kytkeä vaikka AV-vehkeisiin. Mutta valitettavasti toi ei olekaan yhteensopiva iPod Nanon kanssa, siihen on oma dockinsa (samoin iPod Minin kohdalla). Oletin, että kun tuon Nanon mukana tulee sellainen sovitepalikka, että on nimenomaan dockia varten mutta ei, se on kolmannen osapuolen tuotteita varten (kuuleman mukaan semmoisia laitteita ei vielä ole olemassa).

Hiukan tuntuu petetyltä kun on laite millä ei tee mitään. Jos satut omistamaan iPodin (30Gt tai 60Gt mallin) osta halvalla käyttämätön iPod dock. Hp. 30EUR (Applen kaupassa 39EUR). Tuote sijaitsee Kiinassa ;-).