Nyt kun kotiuduttiin puolen päivän aikoihin sain pikkasten päikkäriaikaan inspiraation laittaa surroundsysteemit tommoiseen puiseen stereoräkkiin (semmoiseen missä voi pitää vaikka LP-levysoitinta ja kansi nousee niin voi helposti vaihtaa levyä). Aikaisemmin tuolla telkkarinkatseluhuoneessa oli lattialla tuo Denon, sen päällä karaokemikseri, sen päällä dvd-soitin ja sen päällä satelliittiviritin. Ilmanvaihtoa ei oltu mainittavasti ajateltu, eikä ainakaan 10cm tilasta Denonin ympärillä ollut tietoakaan.

No joka tapauksessa nyt Denonilla on tilaa hengittää, tuli samalla pyyhittyä pölyt ja imuroitua lattialta pahimmat roskat sun muut. Ja samalla huoneesta tuli lapsiystävällinen paikka mikä on ihan mukava juttu. Aiemmin olivat koko ajan räpläämässä Denonin nappuloita ja muitakin. Nyt voi vaimokin katsella Sex and the Cityä ja hoitaa pikkasia samanaikaisesti.

Imutin ton Denonin manuaalin (2801 mallin tosin kun ei löytynyt 2800 mallia) ja ajattelin opetella oikeasti käyttämään tota. Nyt osaa perusjutskat hoitaa mutta haluaisi säätää esim. satelliittihärpäkkeen äänet kulkemaan Denonin kautta.

Meikän loma jatkuu viikonlopun yli ja maanantaina vasta tarvitsee mennä töihin (osa työkamuista menee jo viikonloppuna töihin, näin se täällä Kiinassa menee).

PS. Anonyymille tiedoksi, meiltä löytyy kaksi kappaletta Patapumeja (kantoreppuja) mutta ei olla jaksettu niitä hirveästi käyttää tollasilla pitkillä reissuilla. Itse olen kaivannut sellaista kantosysteemiä missä pikkasen saa sidottua siihen kantosysteemiin kätevästi jo maassa ja sitten voi nostaa kantorepun selkään kuin normaalin selkärepun. Tiedän kyllä, että Patapumiakin voi selässä käyttää mutta tarvitsee mielestäni apua jos meinaa ottaa pikkasen selkään, olisi kätevämpi jos voisi sitoa pikkasen siihen kiinni jo ennen selkään nostamista.

Koreassa näkyi kantoliinoja ja reppuja/rinkkoja paljon enemmän kuin mitä edes suomessa noita näkee. Mielestäni yli puolet oli reppuilijoita mutta saatan katsella kantoliina/reppusilmin...