Tänään sitten käytiin paikallisessa palatsissa ja hienolta näytti. Huomasi kyllä, että oli tosiankin tuhoutunut kokonaisuudessaan jossain välissä kun kaikki vaikutti niin uudelta kun olivat kovasti entisöineet. Mutta antoi kyllä hyvää kuvaa sen ajan asumuksista ja arkkitehtuurista.

Tässä pääportilla näkymä palatsiin päin (taustalla ihan makeat vuoret):
12351.jpg

Tässä esikoinen vartiasoltun vieressä (aseina jousi, peitsi ja tikari):
12352.jpg

12350.jpg

Kyseinen palatsi siis alunperin rakennettu 1300-luvulla ja tuhoutunut useampaan otteeseen. Viimeksi rakennettu 1800-luvulla uusiksi (tyhjillään sitä ennen kolmisensataa vuotta). Kovasti oli entisöintityötä tehty ja alue oli osittain vielä entisöintityön alla.

Kävimme myös hotellimme ylätasanteella ja sieltä löytyvä liukumäki on muuten Lappset merkkinen eli Made in Finland!

Tässä pikkaiset saa kyytiä suomalaisen teknologian voimin Etelä-Koreassa viiden tähden hotellin 19. kerroksessa:
12353.jpg

Kävimme tänään myös iltasella kirjakaupassa ja nyt kun oli lehtiä ja kirjoja tarjolla innostuin ostamaan Linux Journalin ja Linux Magazinen. Vielä kun ehtisi noita lukemaan. Yleisenä kommenttina kun tuolla kaupungilla käveltiin on se, että yllättävän paljon täällä on poliiseja mellakkavarusteiden kanssa joka puolella. Tossa lähellä on jenkkien suurlähetystö ja joka puolella rakennusta on hillitön määrä vartijoita joilla on semmoset samuraimiekan näköiset kumipamput. Lisäksi on mellakkasuojia sun muita. Lisäksi joka paikassa näkyy poliiseja isoina ryhminä. Pistää miettimään mikä poliisivaltio tämä on vai onko nyt jokin  suuri tapahtuma Seoulissa?