Tänään aamulla ajattelin paistaa hiukan munia ja pekonia kaveriksi mutta kun laitoin kaasupullosta kaasun tulemaan rupesi saman tien kaasua tulemaan myös hellan levystä. Tätä sitten kovasti ihmettelin ja ropelsin hellan kaasukytkintä jä sytytintä. No syttyihän se, lieskaa tuli päältä ja hellan alla (!) olevasta kaapista. Totesin, että ei toimi oikein ja laitoin kaasupullon kiinni. Hetken mietittyäni laitoin pullon taas auki ja kaasu tosiaankin tuli sukkana hellasta joten laitoin pullon kiinni ja tuuletin kaasut pois.

Soitin sitten E:lle ja hän soitti management officeen josta sitten tuli pari kaveria (mestari ja oppipoika). Totesivat saman, että kaasu tulee suoraan läpi ja E tulkkasi, että hellan kaasukytkin on rikki. No maanantaina house lordin serkkupoika tulee katsomaan tuota ja mikroaaltouunia myös (se kämähti jo aiemmin). Eli olemma sähköuunin ja riisinkeittimen varassa. Onneksi läheltä löytyy kiinalainen ravintola mistä saa hyvää ruokaa myös kotio. Hiukan suututtaa (onneksi ei paljon), kun nämä perusasiat eivät toimi vaan joutuu tappelemaan. Maanantaina jos ei tapahdu pitää pistää itse tapahtumaan (ärrinpurrin)...

Käytiin tänään kaupassa ja esikoinen myös kampaajalla. Hirveän pitkään ne pesee ja leikkailee eli aina menee vähintään tunti ennen kuin tulee valmista. Mutta lopputulos oli ihan hyvä. Vaavit sai taas runsaasti huomiota minkä oli melkein ehtinyt unohtaa Korean reissulla.

Kampaajalla vaahdotettavana:
12687.jpg

Sitten kävimme syömässä mäkkärissä (meikä on paha) ja ruokakaupassa. Mulla näemmä hedelmätiskit on se kohta Carrefourissa milloin palaa meikäläiseltä käämit. Siellä on yleensä hillitön tungos, myyjät huutaa megafooneihin ja pikkaset alkaa myös myös väsähtämään. Muuten ei ole ollut minulle ongelmaa ihmispaljoudessa, ehkä meteli on se juttu minkä kanssa olen vähiten sinut (tosin sitähän voi harjoitella kuuntelemalla Teräsbetonia tai jotain muuta laatuheviä).

Laatuhevistä puheenollen vaimo sanoi eilen nätisti, että mulla on "p*sk*st* musiikkimausta huolimatta ihan hyväkin musiikkimaku" kun hehkutin sille Coldplayta ja annoin musiikkinäytteen. Ja tottahan se on, että tulee kuunneltua laidasta laitaan. Meikälle se on enemmänkin purkautumiskanava ja fiilistely myös eli kun on rankkaa kuuntelen Teräsbetonia. Jos olen muuten väsy tai v*tuttaa kuuntelen jotain Eminemin Criminalia (toim. huom. olen monta viikkoa aloittanut koneella näpyttelyn tolla Eminemin biisillä). Jos on koti-ikävä kuuntelen Värttinää. Living Colour on ollut kestosuosikki nyt pitemmän aikaa, sitä olen kuunnellut muuten vain. Viimeisin ihastukseni Coldplay on selkeästi haaveilu- ja fiilistelymusaa.

Tässä neiti A:n kanssa kuunnellaan Coldplayn Clocksia:
12686.jpg

Pikkaset tänään telkkarinkatseluhuoneessa katselevat ulos (ei meillä nyt ihan noin isoa telkkaria ole):
12685.jpg