Kävipä tänään töiden jälkeen niin onnellisesti, että toinen natiaisista (neiti B) onnistui tekemään kakan pottaan. Ai sitä isin ylpeyttä tämän onnellisen perhetapahtuman johdosta. Toinen natiaisista sitten kompensoi kakkaamalla yli vaipan äyräiden siten, että meni body vaihtoon.

Olemme tässä toista päivää putsanneet liesituuletinta kun on kovasti rasvainen ja siitä säännöllisesti tippuu rasvaa hellalla ja kaikki paikat on siinä samassa rasvassa. Eikä se oli mitä tahansa rasvaa vaan sitä samaa pihkaa mitä tippuu kuusista tai männyistä eli takertuu sormiin kiinni siten, että ei ole mitään enää tehtävissä. Ritilät mitkä voi astianpesukoneessa pestä ovat toista kertaa astianpesukoneessa, ayi oli tänään hinkannut rasvoja sieltä pois mutta vielä oli ongelmana, että nyt kun ei ole ritilöitä tippuu rasva edelleen suoraan hellalle.

Eilen ihmettelin, että miksi siellä on sellainen muovinen kotelo ja se näyttääkin olleen rasvankeräin mihin kaikki sula rasva kertyy tuulettimesta. Se on näemmä ollut jo pidempään pois paikaltaan ja kaikki tuulettimeen kertyvä rasva on tiputtanut nätisti ritilöille mistä sitten kaikki on pikkuhiljaa tiputtanut hellan päälle. Joku sen on ottanut pois paikaltaan, ehkä ajatellut, että on inhottavan rasvainen, parempi ottaa pois...

Esikoinen yllätti tänään innollaan kirjoitella satuja paperille. Nyt kovasti kopioi "Hannu ja Kerttu" -satua kirjain kirjaimelta. Yleensä jos sattui virhe hän vain kovasti suttasi ja rupesi kirjoittelemaan uudestaan. Tässä alkaa olemaan läpimurron aineksia lukemisen suhteen, mikä on mukava juttu.