Kävin tänään läheisessä kylässä katsomassa minkälaisia pikkukauppoja siellä on ja kyllähän sieltä ainakin hedelmiä ja juomaa löytyy. Ostin yhden pomelon 8RMB (0,8EUR) ja kilon mandariineja 2,6RMB:llä (0,26EUR). Pikkaset saivat kiitettävästi huomiota, kaikki olivat tarjoamassa mandariineja pikkaisille.

Kotiin tultaessa korjasin ulko-oven yläkiinnityksen siten, että voi laittaa sieltäkin lukituksen kiinni (ollut alusta lähtien sellainen, että kiinnitys vain alhaalta, tekisi mieleni sanoa, että tyypillistä Kiinalaista asennuslaatua...). Sitten syötin vauvat ja pistin koisimaan, itse haukkasin myös ruokaa (sitä herkullista pastaa kermakanakastikkeella).

Jatkoin nikkarointia aukaisemalla vaimon läppärin ja putsaamalla tuuletinsysteemin. Ongelmana ollut nyt yli viikon ajan, että kuumenee niin kuumaksi, että sammuu. Syynä näkyi olevan kupariritilän tukkeutuminen pölystä (tuuletin kyllä pyöri nätisti, mutta ilma ei mennyt ritilän lävitse ja lämmin ei siirtynyt koneesta pois).

Seuraavaksi ajattelin korjata työpöytäni laatikon mikä on ollut alusta lähtien pois kiskoiltaan, sitten on varmaan vuorossa varaston siivous (=hirvittävä kaaos) sillä isit tykkää touhuta...