Minulla on selkeästi joku elokuvien soundtrack-kausi sillä nyt kun katsoin Constantine:n huomasin, että siellä DVD:llähän on kätevästi leffan kaikki kappaleet mp3-muodossa.  Joten eikun mp3 soittimeen ja kuuntelemaan, kuulostaa nyt ainakin ensi kuuntelemalta aika mörkömusalta mutta eiköhän tuo pure kun riittävästi kuuntelee.

Leffasta vielä itsestään, että ei ollut kovin kummoinen. En paljon odottanut mutta ei yllättänyt missään mielessä. Katsoin tuossa aiemmin tellusta Kungfu Hustle -nimisen pätkän ja siinä vasta viihdyttävää mätkettä ja mäiskettä mustalla huumorilla höystettynä.

Tänään käytiin vaimon kanssa ostoksilla (missäs muuallakaan) ja käteen jäi Valentinon lompakko ja vyö. Lisäksi pikkasille parit bodyt ja kokosisähaalarit. Jostain syystä päädyimme Pizza Huttiin syömään, meikä on niin länkkäriruoan perään nykyään. Kai se kohta menee ohi, toinen mitä tulee paljon harrastettua on cappuchinon juonti Bayleysilla terästettynä. Lisäksi kaljaa, se sentään Saksalais-Kiinalaista Tsing Taota.

Nyt lomalla tuli naukkailtua pari pulloa punaviiniäkin, tuorepasta ja juustot nääs vaatii hiukan punkkua kaveriksi, vaimo avitti yhdellä lasillisella, meikälle jotenkin maistui koko loppu pullo. Kerran tuli jopa ilmapumpulle käyttöä jotta juoma säilyi seuraavaankin päivään. Mites se olikaan, expattien suurin syy sairastumiseen oli mielenterveyshäiriöt, alkoholi, addiktiot jne. Mä olen selvää kamaa ;-).