Tänään sitten hotelliyön jälkeen tulimme vastaanottamaan työmiehiä pikkasten kanssa (vaimo oli esikoisen kanssa koululla joulukonsertissa) ja ensimmäinen korjaajasetä sanoi vain vanhasta ilmastoinnista, että toimii, liian vähän kapasiteettia.

Sitten tuli sätkämies jotain pölöttämään, soitin E:lle ja hetken keskusteltuaan E tulkkasi, että management officesta tulee kaveri kattomaan tota petroolilämmitystä ja työmies kouluttaa käytön. Otin sillä aikaa kun sitä kaveria odoteltiin työmiehen sisään ja laitettiin vanha ilmastointi pois päältä, sitten uusi ilmastointi päälle ja avot, sehän rupesi toimimaan. Hetken kuluttua alkoi tulla kevyesti lämpimämpää ja tällä hetkellä on säädetty hiukan alle 60 asteeseen (joka huoneessa erillinen paneeli ja anturi millä huonekohtaiset tuulettimet sitten jakaa lämpöä etiäpäin. Nyt tuntuu aika hyvältä kun joka huoneessa hiukan alle 20 astetta ja lämpötila taas nousee. Aamusesta joka huoneessa oli 13 astetta joten kyllä se hiukan kestää kun tämänkokoisen linnan lämpö nousee yli kahdenkymmenen asteen.

Sätkämies oli siinä mielessä hauska, että kyllä kengät otti pois ulkona mutta kovasti yritti sisään sätkä huulessa, mutta tyrmäsin heti ovelta, että sätkän kanssa ei mitään asiaa sisään. Pikkunatiaiset känäsivät kovasti, en tiedä oli sen takia, että oli kylmä, nälkä vai väsy. Syötin satsin sapuskaa ja heitin nukkumaan omaan huoneeseensa, vaikuttaa nyt nukkuvan tyytyväisinä.

Eilen ostin Pizza Hutin takeawaysta parit isot pizzat ja ajattelin nyt mennä hiukan haukkaamaan pakkasesta löytyviä paloja, pizzat täällä eivät ole ihan sitä luokkaa mitä Suomesta saisi mutta ihan syötäviä. 14" pizza maksoi 100RMB ja 12" muistaakseni 80RMB eli ei ihan ilmaisia.

Hotellista sen verran, että oli ihan mukava pitkästä aikaa käydä siellä visiitillä, oli tuttu, lämmin ja turvallinen. Nukuin kuin enkeli.