Asentajat tekivät tänään töitä mutta töitä ei saatu vielä päätökseen joten joudumme olemaan ilman minkäänlaista lämmitystä (jos kahta lämpölamppua ei lasketa) tämän yön. Meille tarjottiin kyllä hotellia mutta päätimme vielä tämän yön katsoa ja jos ei huomenna lämmitys toimi muutetaan hotelliasujiksi.

Eilen tiivistin ulko-oven tiivistenauhalla mikä ehkä hiukan auttoi asiaa, vielä pitää kehittää keskelle ovea joku tuulilista mikä ottaa hiukan tuota pahinta viimaa pois. Pikkaset kun rullaa tuolla lattioilla pitää tehdä kaikenlaisia viritelmiä, että saa kämppää hiukan lattiapinnassa lämpimämmäksi.

Kävin tänään elektroniikkahelvetissä ostamassa hiukan mustesuihkupatruunoita, sain kaksi patruunaa 50RMB:llä, lujaa kiinalaista laatua. Kiinalaisesta laadusta puheenollen pitää harjoitella oman kiinalaisen nimen kirjoittamista ja lukea kiinanläksyt sillä huomenna on kiinantunteja ja olen tunnilla yksin opettajan kanssa. Tiedossa siis todellista teho-opetusta.

Aika omituinen juttu, että kohta on joulu, ei yhtään tunnu siltä, liian kovasti panostanut töihin ja kun lunta ei näy, ei voi porotkaan vielä tulla...