Eilen sitten käytiin Leidisenissä syömässä, siellä oli lihaa eri muodoissaan, nuudeleita ja muuta kiinalaista sapuskaa. Olutta otin ruoan kanssa ja sitten jälkkärin kanssa (useita suklaakakkuja meikäläiselle) join cappuchinoa mikä ei kuulunut buffeen hintaan mutta maksoin siitä ilomielin. Kaikenkaikkiaan kyseisestä ateriasta jäi hyvä maku, muita länkkäreitä ei tuolla näkynyt mutta oli meille todella sopiva koska oli päiväsaikaan ennen pikkasten päikkäreitä ja muutenkin ilta oli sitten vapaa omille kuvioille (lahjojen jakamiselle jne.).

Kotiin tullessa jaettiin lahjat, olin ollut kiltti ja sain mm. Baileys-pullon jota siemailen cappuchinon/kahvin kanssa. Katsoimme iltasella kaksi jaksoa Kylmäverisesti sinun -tv-sarjaa ja oli pitkästä aikaa kivaa katsoa ihan suomenkielistä kamaa (vaikka vähän outoa). Iltasella vielä pelasin Star Wars Battlefront II:sta iltapuhteiksi, on kyllä hyvä tälläselle scifi-hörhölle kuin minä.

Yöllä neljän aikaan herättiin ilotulitukseen, joku päätti näyttää joulupukille tietä ja tulitus oli sen mukaista. Kiinassa ilotulituksia kyllä näkee lähes päivittäin, saas nähdä miltä näytää tavallinen uusivuosi (kiinalainen uusivuosi on kuulemma aivan jotain muuta).