Täyttelin taas kuukauden ajalta kertyneet vakuutusrahahakemukset. Rahaa on hakusessa toistatuhatta euroa (ei ole halpaa kun tehdään testejä kilpaa pikkasille, hampaat menee ruttuun ja rokotuksiakin pitää antaa). Nyt vain toivoo, että sairastelulle tulisi taukoa, jotta energiaa riittäisi johonkin muuhunkin.

Tänään paikallisessa sairaalassa vastailtiin taas lääkäreiden typeriin kysymyksiin useampaan kertaan ja monelta kantilta. Meikäläisestä on tullut nykyään v*tt**ntunut länkkäri joka piruilee joka välissä takaisin ja vaatiin nopeaa palvelua. Poissa on se kiltti länkkäri joka tuli sinisilmäisenä ja täynnä energiaa kohtaamaan uuden (wanhan) maailman haasteet ;-).

Onneksi pääsee ensi viikoksi Boracayhin lepäilemään. Olen miettinyt omia odotuksia loman suhteen ja ne ovat aika laimeat, osittain siksi, että on niin väsynyt ja töissä on niin kiire, että ei ehdi fiilistellä. Mutta ympäristön vaihdos tekee aina hyvää ja onhan siellä lämmin. Odotan sieltä hiekkarantaa, uintia ja pikkasten kanssa puuhastelua. Josko saisi hiekkalinnan kasattua ja näkisi täydellisen tähtitaivaan...