Kävimme tänään kangasmarkkinoilla mistä ostimme mm. farkkukangasta. Sen jälkeen suuntasimme B&Q:hun mistä olimme aikeissa ostaa esikoiselle sellaisen sängyn missä on alaosassa säilytystilaa mutta kävi ilmi, että sänkyä ei saisi heti (toimitusaika 20 päivää) ja pitää ottaa kotiinkuljetuksella. Olemme ilmeisesti tehneet ostoksia liikaa Ikeasta kun tämä tuntuu liian hitaalta touhulta.

Muutenkin nykyään jos ei heti joku tapahdu alkaa suututtamaan, mm. sen tiedon sönkkääminen, että onko sänky heti saatavilla ja miten kuljetus hoituu meinasi palaa hermot lopullisesti, onneksi sihteeri auttoi tässäkin asiassa. Se varmaan selittääkin turhautumisen kun ei oikein kommunikointi suju. Paluumatkalla sain sönkättyä, että käydään KFC:n kautta (kyllä, meikä vetää takeawaytakin nykyään) ja saatiin täten helposti päiväruoka suoraan kotio.

Vielä joutuu hiukan töitäkin paiskimaan, tänään pitäisi tulla Ikean huonekaluja mita pitäisi kasata. Ajattelin illalla katsella lätkän finaalia jos se vain täällä sattuisi näkymään (tai kuulumaan).