Tänään kävin läheisessä kylässä ostamassa hedelmiä pikkasten kanssa. Sen jälkeen olimme hiekkalaatikolla pidemmän pätkän kun esikoinen ja vaimokin pöllähtivät sinne. Hiekkalaatikolta tulimme vielä etupihallemmekin paistattelemaan päivää. Nyt tuntuu aika makeelta kun on päivisin näin lämmintä, kauhulla odotamme mitä kesä tuo tullessaan. Todennäköisesti 20 astetta lisää pahimmillaan.

Tänään asensin vielä kertaalleen Fedora Core 5:n ja nyt toimii kun formatoin kovalevyt  sopivilta osin. Tuntuu nopeammalta, kätevämmältä ja toimivammalta. Eli oli varmaan vaivan väärti ja löytyihän tuo rautavikakin eli eikun ensi viikolla rautakauppaan (elektroniikkahelvettiin).

Äsken kävi tyypillisesti eli piti soittaa vettä (liang tong swei sii san shii uu) mutta toisesta päästä ei kuulunut mitään. Soitin uudestaan ja sama juttu. Soitin vielä kertaalleen eikä vieläkään kuulunut mutta sanoin kuitenkin litaniani. Soitin vielä lankapuhelimellakin ja silläkään ei kuulunut mitään. Varmensin, että vika ei ole minun puhelimessa soittamalla vaimolleni (työstä johtuva ammattisauraus kun pitää varmentaa missä verkon osassa ja laitteessa on vika ;-). No joka tapauksessa äsken soi ovikello  ja kaksi tonkkaa vettä ilmaantui etuovelle anteeksipyyntöjen kera kun ei puhelinkoje oikein toiminut heidän päässään. Eli kyllä se veden tilaaminen onnistuu sokkonakin, pitää vain tajuta sanoa mitä haluaa.