Elama taalla on ajautunut vakautuneisiin uomiinsa, aamulla kun heraamme (joka paiva hiukan myohemmin) menemma aamupalalle ja menemme joukolla uimaan uima-altaalle. Pikkaset viihtyvat 1,5-2 tuntia jonka jalkeen yleensa haukkaamme jotain ja pistamme pikaset paikkareille. Esikoinen katsoo yleensa yhden elokuvan ja sen jalkeen pelaa PSP:lla, me otamme paivatorkut tai lueskelemme. Iltasella mennaan pikkasten herattya ostoksille ja syomaan. Sitten pikkaset taas unille ja lokoilya.

Eilen oli makea ukkosmyrsky, koko meri valkkyi ja vetta tuli enemman kuin laki salli. Tosin ei haitannut kun saattoi nauttia nakymista sangysta kasin. Kavimme myos intialaisessa syomassa jolloin melkein heti poytaan istuttuamme tuli vetta hetken aikaa lahes vaakatasassa. Ruoka oli loistavaa ja mukavia makuelamyksia taalla on saatu, vatsakin on palautunut normaaliksi edellisen viikon mahataudeista.

Eilen kavin myos thai-hieronnassa, ihan mukavalta tuntui vaikka oli hiukan kevyt verrattuna Kiinan sokeidenhierontaan. Hintaa tuli 200 bahtia eli noin 4 euroa. Oli mukava kuunnella paikallisten sopotusta kun arvostelivat jenkkakahvojani ;-).

Tanaan kirjoittelen tata paikallisesta kirjakaupasta mista loytyi yllattaen kaytettyja suomalaisia kirjoja, ostimme mm. "Juoppohullun paivakirjan osa 2" mika oli hauska yllatys loytaa taalta. Melkein kaikki paikalliset raatalit osaavat heittaa vakiojuttuja selvalla suomen kielella tyyliin "Tarja Halonen on kaynyt taalla, mista olette tulossa, Tampereeltako? jne."

Lukekaa myos esikoisen blogia, meilla on vuoropaivat ja seuraavan kirjoittaa kotirouva...