Perjantaina kävin töiden lähellä sokeiden hierontapaikassa hierottavana. Siellä oli semmoinen kohtalaisen kokoinen huone missä noin kahdeksan hierontatasoa joissa peräty naamalla aukot. Siihen sitten mentiin (vaatteet päällä) makaamaan, hieroja tuli peittämään liinalla ja liinan lävitse sitten hieroi ensin selän, niskan, jalat, sitten kädet, jalat ja päänahan. En tiennytkään, että minulla on alaselässä niin paha jumi, tuntui erityisen tuskalliselta mutta myös hyvältä. Aikaa meni 45 minuuttia, kustansi 30RMB (3EUR) eli ei jälleen mitään.

Iltasella tuli kännättyä, karaokessa lauloin edelliskertaa paremmin U2:n Vertigon, eli tässäkin asiassa harjoitus tekee mestarin. Diskossa tuli tanssittua pomppulattialla (jänskästi joustava lattia). Aamulla kun heräsin, ei ollut mainittavaa krapulaa, hiukan heikotusta, neste iltapala ja nesteaamupala auttoivat asiaan ja iltapäiväpäikkäreiden jälkeen olin taas kunnossa.

Sunnuntaina kävimme Carrefourissa ostoksilla, lisäksi eräässä toisessa ostarissa mistä löysimme aika hyvän kasan musiikkia kohtuu hintaan. Ostin kolme levyä Coldplayta, esim. X&Y maksoi 40RMB (4EUR) ja tämä on ns. aito eli on hologrammit sun muut. Aika hyvää kamaa, ajoin levyt Ogg Vorbis -formaattiin.