Tänään ayimme oli sitten sitonut pinnasänkyjen laidat narulla kiinni jotta pikkaset eivät pääse sängyistä pois ja aamulla on vähemmän siivottavaa. Nähtäväksi jää miten viritelmät kestää ja tulevatko ne vain laidan yli pää edellä...

Tänään töissä alkoi tuntumaan, että hommat on selvät ja että on kiva päästä lomille. Vielä viimeinen hienosäätö ennen lomia, pikkasen paperinpyöritystä ja se on siinä. Asuntoon liittyen vielä vuokrasopimusasiat hiukan kesken mutta näyttää siltä, että ennen Suomeen lähtöä pitäisi asiat olla sen suhteen kunnossa.

Tavallaan mielenkiinnolla odottaa tuota toistakin vuotta täällä Kiinan sydänmailla (turvassa lintuköhältä). Nyt jo näkee, että toinen vuosi on aika erilainen tähän ensimmäiseen verrattuna, tilanne tasaantuu ja muotoutuu uudenlaiseksi. Toivottavasti rahaa jää ensimmäistä vuotta enemmän säästöön, nyt meni huomattava summa reissailuun tosin sitä on tiedossa toisenakin vuonna.

Ehkä opin toisen vuoden aikana kiinankieltä sen verran, että puhun kiinalaiset pyörryksiin. Toivon myös kykeneväni paremmin lepäämään työn ohessa, nyt on tullut käytyä vähän ylikierroksilla eikä se ole hyväksi loppupeleissä.

Tiesittekö muuten, että Ranska voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden. Olen asiasta vakuuttunut, heillä on nälkää ja heillä on taitoa.