Tänään sitten Tony toi jo kauan odotetun laatikon ulko-ovelle ja laitoin sen pikaisesti kasaan ja akun latautumaan. Vaikutti ensisilmäyksellä pieneltä ja näppärältä mutta ajattelin tutustua laitteeseen paremmin kun pikkunatiaiset ovat päiväunilla.

Joten suuntasimme hiekkalaatikolle(huomatkaa mummon lihapullien jälkeiset pömppömahat):
123284.jpg

Sitten oli harvinaista herkkua eli parikeinuntaa (siten, että vanhimmainen antoi vauhdit):
123283.jpg

Ja kun istustelin siinä auringossa havannoin jälleen kerran hiljaisuuden ja sinisen taivaan (Suomessa asuessa sitä piti itsestään selvyytenä mutta dokumentoidaan se nyt tänne blogiinkin):
123282.jpg

Pitkällisten leikkien jälkeen vanhimmainen jäi vielä hiekkalaatikolle paikalle ilmaantuneen leikkikaverin kanssa ja meikäläinen poistui paikalta pikkasten kanssa ja pikapikaa pistin ne nukkumaan. Kaivoin taas Internet Tabletin esiin ja WLAN hubin kun olin lykännyt ADSL reitittimeen kiinni näytti laite tältä:
123281.jpg

Netin selaus toimii vallan mainiosti, pystyy myös katsomaan ylen sivuilta uutiset ihan videomuodossa, samoin nettiradio toimi hyvin, blogien RSS-syötteet myös löytyi nätisti. Kävi myös ilmi, että kyseiseen laitteeseen saa uudemman softan mistä löytyy tuki mm. ip-puheluille. Joten sitä tässä latailen ja toivottavasti toimii vielä päivityksen jälkeenkin. Harmi, että avoimia WLAN-verkkoja ei ole joka kaupungissa, ehkä joskus tulevaisuudessa...