Eilen sitten muutimme kimpsut ja kampsumme tänne kaupunkiin lähelle kaikkea kymmenenteen kerrokseen. Näkymät ovat kyllä huikeat varsinkin silloin kun ei ole "autereista". Muuttofirman iso auto toi täyden lastin kahdesti ja Mr Li paku samoin (ensin tietokoneet ja tärkeät paperit sekä helposti särkyvät astiat).

Vaikka etukäteen kauhistelin laatikoiden kokoa ja painoa pienet Kiinalaiset ukot kantoivat niitä kyllä vakuuttavasti. Itsekin tuli kevyesti hikoiltua kun yritti hanskata, että oikeat tavarat lähtevät uuteen osoitteeseen. Kaksi ayia pitivät huolta pikkuvintiöistä ja minä ja vaimo hoidimme muuttoa.

Eilen jo saimme omatkin huonekalumme oikeille paikoilleen ja purimme suurimman osan laatikoista, tänään purimme niitä lisää, vielä jäljellä on kolme isoa laatikkoa vaimolle aamupalaksi.

Onneksi nettiyhteys lähti toimimaan saman tien, samoin kaikki muukin vaikuttaa toimivalta. Ilmastointi on ollut joko liian kylmällä tai kuumalla, säätöteknisiä juttuja nääs. Valaistus aiheuttaa ihmettelyä tässäkin huoneistossa, ilmeisesti kaikkia lamppuja ei voi laittaa samaan aikaan päälle, laitoin eilen kaikki olohuoneen lamput päälle ja johdonsuojahan siellä laukesi joten pitää hiukan kokeilla mikä kombinaatio valaistuksesta on sallittu ja mikä ei.

Suihkussa käynti oli aika eksoottinen kokemus, meidän molemmissa kylpyhuoneissa on suihkukaappi missä radio, penkki, jalkojahierova systeemi, poreallas jne. Tietyssä mielessä hauska kuunnella Kiinalaista musaa kun käy suihkussa. Nooh, kirjoittelen lisää huomenissa...