Pakko jakaa juttua tästäkin kokemuksesta. Toissa yönä kello 3.44 heräsin siihen, että toinen pienistämme (neiti B) pesi omenaa makuuhuoneemme kylpyhuoneessa olevassa bideessä. Hän oli kiivennyt omasta pinnasängystään unipussi päällä pöydälle, kivunnut sieltä alas, avannut oven ja tassutellut käytävää pitkin ruokailutilaan mistä kiivennyt tuolille ja siitä pöydälle hakemaan ompun. Sitten tullut sieltä meidän makuuhuoneen kautta kylppäriin ompunpesupuuhiin. Täytyy sanoa, että oltiin hiukan ihmeissämme moisesta touhukkuudesta.

Laitoimme hänet takaisin nukkumaan ja menimme itsekin nukkumaan samalla miettien, että jos kuuluu kolinaa komennetaan takaisin nukkumaan. Jossain vaiheessa kuului kolinaa ja vaimo sanoi, että ihan kuin olisi kuulunut jotain ja pikkanen on uudestaan ovellamme omppu kädessa! No laitoimme uudestaan unille ja laitoimme pahvin oven eteen joten kuulemme kun tulevat mutta taisi nukahtaa pikku yötouhuilun uuvuttamana.

Eilen sitten avasimme sänkyjen reunat hyödyttöminä ja hyvin ovat nukkuneet (taisi olla järkytys kun sängystä pääsee ilman kiipeämistä). Pikku hiljaa alkaa tuntumaan, että ehkä täällä alkaa kotiutumaan, vielä on kamaa levällään mutta se on normaalia...