Nyt kun aurinko rupesikin pitkän tauon jälkeen paistamaan ilman sadepilviäkin päätin lähteä tyttösten kanssa kävelyretkelle West Laken (Xi Hu) rantaan. Kuvakavalkadia seuraa:

189289.jpg
Tässä neidit coolisti poseeraamassa, taustalla vilkkuu järvi ja hiukan vuoriakin.

189290.jpg
Lisää järvimaisemaa, kiinalaisiakin joka paikkaan mahtuu...

189291.jpg
Kuten näkyy kovasti on tuulista, noihin paikallisiin puihin ei ole oikein vieläkään tottunut. Jännän pitkiä noi oksat ja liaanimaisia. Mummoja ja turisteja tuolla riitti joka penkillä.

189292.jpg
Tässä tuleva supermalli, tyttö tuntuu kasvavan silmissä vaikka pikkutyttö onkin.

189293.jpg
Hienoja kiinalaisia kattojakin näkyi matkan varrella. Ei mitään hajua mikä tönö toi oli (helmiä sioille siis nämä ympäristöt, kyllähän minun pitäisi olla kiinnostunut ja ottaa selville tämmöiset tiedot).

189294.jpg
Nyt kun pidempään on sadellut poutapäivän myötä Kiinalaiset kovasti olivat pyykkäilleet ja nämä söpöt pehmolelut tarttuivat silmään, taempana kuusi pientä pehmistä, edessä yksi isompi. Hyvin monissa kerrostaloissa näkee pyykkiä kuivattavan tähän tyyliin, minkähänlaiset talon järjestyssäännöt täällä on?

189295.jpg
Tuolla näkyy Wushan hill tai jotain, näkyy myös meidän makkarin ikkunoista. Tästä alkaa paikallinen turistikatu...

189296.jpg
...missä paikalliset ruokafestivaalit. Huomatkaa tikunnokassa olevat herkullisen näköiset lonkerot, näin omin silmin myös meritähden jonkun tikun nokassa. Pojalla ei ole tuoppia kaljaa kädessä vaan todennäköisesti vastapuristettua mehua.

189298.jpg
Ja Kiinassa ihmisiä riittää, kuvitelkaa joka toisen kysyvän meikäläiseltä "Ovatko ne kaksoset, onko niitä kaksi?". Ihan hyvät grilliruoan lemut leijaili joka paikasta ja weijingia (sitä aivomyrkynomaista arominvahvennetta) ei varmaan ole säästelty.

189299.jpg
Vaikka näyttää hiukan kaoottiselta ja on ikävä kotosuomen metsän hiljaisuutta ilman ihmisiä oli ihan mielenkiintoista hiukan käppäillä ja tarkkailla paikallisia happeningejä. Samalla torilla oli myös olutfestarit mistä tällä kertaa jättäydyin pois koska kaupunkilaisena helposti alkoholisoituu kun joka viikonloppuna on tullut jotain maisteltua (krapulattomatkin aamut on välillä mukavia).

Myöhemmin neitien ollessa päikkäreilla kävin parturissa (yläkropan hieronta, pesu ja leikkaus 30RMB=3EUR). Sen jälkeen otin tunnin sokeiden hieronnan (38RMB). Musta on tullut hierontahullu, kiva kun joku antaa kyynärpäästä ristiselkään ;-).