Eilen oli aika hieno ukkosmysky täällä. Näin varmaan useamman sata salamaa koska kymmenennestä kerroksesta niitä on helppo bongata ja täällä ilmastosta johtuen on kertaluokkaa mahtavempia nuo ukkoset. Intensiteetti oli aivan mahtava ja oli ihan päällä niin fiilispuolella tuntui hyvältä/jännittävältä.

Kodin WLAN-verkkoporekti alkaa olla loppusuoralla ja kun saamme paikallisesta rautakaupasta hankittua johtonipsuja niin saa eetterikaapelin listaan siististi kiinni. Seinien paksuudesta joudumme käyttämään kahta WLAN-tukiasemaa jotta saamme koko kämpän verkotettua. Harmi vain, että kyseiseen standardiin ei kuulu liikkuvuus vielä joten kun siirtyy huoneesta toiseen yhteys katkeaa.

Tänään koimme taas kaupungin iloja kun tilasimme pizzaa suoraan kotiin Papa John -ketjusta. Voittaa Pizza Hutin pizzat mennen tullen, parasta lättypizzaa mitä Hangzhousta saa tällä hetkellä. Tilaamistoimenpide oli hauskaa kiinan ja englanninkielen sekoitusta, viesti kuitenkin meni perille ja lopulta pizzalähetti koputtelikin kotiovellamme.

Töissä on ollut ihan inhimillistä ja olen onnistunut pitämään itseni kohtuullisella stressitasolla vaikka parina iltana töitä teinkin. Nyt työn teko ei ole pelkästään tuskaa vaan välillä myös iloakin, jännä miten tuo eka vuosi menikin niin nopeasti....