Töissä painetaan kuin viimeistä päivää ja monet illatkin olen kevyesti vääntänyt (täytyy tunnustaa). Koko tämän viikon olen sitkeästi polkupyörällä tykittänyt paikallisia puöräteitä ja työmatka on tasaantunut noin 15 minuuttiin mikä on ihan ok. Reitti on pääasin turvallinen ja pyörätiet ovat täällä leveitä (kaksi autokaistallista pelkästään puöräilijöille on minusta aika hyvä).

Ja vaikka viikko oli työn puolesta pitkä lähdin perjantaina hiukan vilkaisemassa vieläkö se pomppulattiadisko on paikallaan ja siellähän se oli. Jatkoille menimme vielä S.0.S.-menomestaan ja siellä ei meno hiipunut ja vaimon mukaan kotiuduin 5:46 (itse väitin, että viiden maissa mutta en muistanut katsoa kelloa). Onneksi ayi tuli aamusta hoitamaan lapsia joten pystyin koisimaan hiukan pidempään.

Eilen lauantaina toivuin ja näpläsin kevyesti koneella. Sain vihdoin Azureuksen toimimaan pitkällisten tutkimusten jälkeen ja p2p-verkot ovat taas tötteröllä. Latasin myös uudenlämpöisen Fedora Core 6:n ja vaikuttaa taas jälleen kerran nopeammalta ja reagoivammalta käyttöjärjestelmältä.