Kävin lauantaina pyörällä uuden vielä rakenteilla olevan toimiston nurkilla ja matka on noin kolme kertaa pidempi kuin nyt. Hiukan oli reitti hakusessa mutta lopulta kahdesti ajettuani sivuun pääsin perille. Matkalla oli kaksikerroksinen silta mihin pääsi pyörällä menemään kun vain kapusi rappusia pitkin neljä kerrosta (rappusten vieressä ramppi pyörälle) ja toisessa päässä siltaa samanlaiset rappuset alas. Olivat nääs siltaa rakentaessa säästäneet sen verran alku ja loppupään tien leveydessä, että piti rakentaa erillinen talo rappusineen ja hisseineen molempiin päihin. Tämä tuntuu vieläkin erinomaisen idioottimaiselta mutta ehkä heillä oli varmaan tähän hyvä syy.

Lämpöä oli 28 astetta kun poljin joten kyllä siinä tulee kohtalainen hikikin joten rupesin uudelleen miettimään kuinka mukava työmatkoja on polkea kun lämpötila on lähempänä 40 astetta... Työpaikan sijainti on hiukan sivussa eikä läheisyydessä ole oikein mitään palveluja, muutaman kahvilan pongasin mutta en paljon muuta.

Paluumatkalla kävin paikallisen Liu Heta Pagodan kautta mistä sitten menin luonnonläheistä tietä pitkin suorinta tietä kotio. Luonto jopa tuoksui hyvältä mutta sielläkin oli valtavasti kiinalaisia turistibusseineen ja monta autoa samalla kaistalla vierekkäin joten hiukan reitin pisteet laskivat. Itse pyöräily teki hyvää, näki noita paikkoja hiukan eri näkökulmasta ja aikaa meni mukavasti kaksi tuntia.

Kävin sitten naapurin kanssa hieronnassa, aika tyhjänpäiväistä läpsyttelyä ja kutittelua. Ehkä on aika aloittaa taas viikottaiset sokeiden hierontasessiot missä kivut saa oikeasti kyytiä (tuskan muodossa). Kaupunkiasuminen tällaisina päivinä milloin voi mennä ilman lapsia tuntuu hyvältä.

Tämän jälkeen Hooterssiin aamupalalle (kahden aikaan päivällä) ja kunnon Big Daddy -ohrapirtelö (650ml täyttä olutta). Olut maistui kyllä hyvältä tuon polkupyöräsession jälkeen. Ruoaksi vedin pihvin missä kaverina röstiperunoita, kananmunaa, pari paahtista ja vesimelonia. Kotiin päästyäni ayi näytti, että pikkupimut olivat nukkumassa joten vapautin ayin palveluksesta ja menin itsekin päikkäreille. Vaimo ja esikoinen sitten herätttivät kun tulivat kotio. Loppuviikonloppu menikin sitten palautumisen merkeissä, kumma juttu miten paikat menevätkin kipeiksi kun hiukan jotain fyysistä tekeekin.