Huomattiin tuossa, että maksamme (liikaa) webhotellista mitä emme varsinaisesti tarvitse eli kaikki webbinäkyvyyteen liittyvä menee vuodatuksen blogeihin ja picasa-valokuva-albumeihin. Joten irtisanoin sopimuksen ja kaksostyttöjen syntymäpäivänä ihmeperhe.netiä ei enää ole olemassa. [email protected] osoitteet itselle ja kotirouvalle löytyy edelleen joten ei hätää, kyllä meihin yhteyttä vielä saa jos haluaa.

Tästä intoutuneena hiukan päivitin tätä nykyistä sivupohjaa, siirsin kaikki laatikot yhdelle puolelle ja rajoitin leveyden 800 kuvapisteeseen jotta toimii mallikkaasti myös internettableteilla. Käytin myös runsaasti aikaa kuvani hieromiseen siten, että tausta olisi ns. läpinäkyvä ja vaikka Linuxissa toimii hienosti mm. erikseen Firefoxiin ladattuna vuodatus vain näyttää taustan valkoisena, en tajua mikä tuossa mättää. Kiersin ongelman tekemällä samalla taustavärillä kuin laatikon tausta. Kuvasta tuli hiukan sumea mutta ehkä se on sopivan anonyymi, niin ei sitten Kiinan katuja tallatessa tule tunnistetuksi ;-P.

Vielä pitäisi lisätä väriä (olenko minä näin harmaa ihminen?) ja pari alasivua missä perustietoutta minusta ja kiinnostuksen kohteistani. Sitten on helpompi laittaa kirjoitukseni johonkin viitekehykseen kun tietää hiukan muutakin minusta (tai sitten ei).

Kotirouva jo kirjoittelikin, että sairaudet vaivaa, itsellä on angiinanpoikanen jo ohi vaikka AB:ta vielä popsinkin. Pikkupimut ovat vielä tänäänkin olleet huolestuttavasti kuumeessa ja yskä vain jatkuu. Taitaa tulla Shanghain reissu eteen taas piakkoin...

Esikoinen on ollut kiitettävän hyvässä kunnossa leikkauksen jälkeen ja ei ole ollut mitään yskää muistuttavaakaan, pimu on innostunut syömään paljon paremmin, muutenkin on energisempi. Asensin hänen Nintendo DS:ään nipun pelejä ja ei haluaisi mitään muuta tehdäkään kuin pelata niitä (tai paremminkin hoivailla, pelikonsoleissa tuppaa olemaan jos jonkinlaista virtuaalieläintä joita stulys-kynällä voi rapsutella).