Tänään kävin sitten pikkupimujen kanssa viikottaisella lääkärikäynnillä. Vanhempi (3 minuuttia) tyttö kärsi vauvarokosta mutta ei enää kuumeesta. Korvassa oli korvatulehdus ja siihen sai ns. paremman AB-kuurin. Nuorempi sai terveen paperit vaikka vielä yskiikin, pitäisi pikkuhiljaa kuulemma mennä ohi.

Ayi oli mukana ja koska pikkaset saavat kovasti paikallisten huomiota kommentoi jossain vaiheessa minullekin, että kylläpä noi pikkaset saavatkin huomiota. Kyllähän hän pikkasten kanssa jonkin verran käy ulkona mutta ilmeisesti tämä huomio tuntui kuitenkin omituiselta. Tiedä häntä.

Työviikko oli jotenkin rankka ja nyt on hiukan jumissa, ehkä pikkasten yölliset valvomiset ovat tehneet tehtävänsä, viime yönä toista hiukan sylittelin ja syötin yhden jogurtin  (miten toi oikein kirjoitetaan). Töitä olen myös tehnyt parina iltana, jotenkin hommat ovat päässeet rästiytymään...

Tänään vaihdat kotikoneen Linux-jakelun Ubuntuksi. En kovin paljon jakeluita vaihtele koska aika sellaiseen ei riitä mutta Ubuntu tuntuu nopeimmin kehittyvältä Linux-jakelulta ja on avoin ja ilmainen sanan varsinaisessa merkityksessä joten miksipäs ei. Meinaan jossain vaiheessa kotrouvankin läppärinkin Windowsin Ubuntuksi päivittää niin saadaan käyttöjärjestelmätkin tälle vuosituhannelle ;-).