Kotiuduimme kolmen aikaan ja yllätykseksemme meidän ayi oli ovella vastassa ja koti oli siivottu, tiskit tiskattu ja pikkupimut äkäisiä (eivät nukkuneet päikkäreitä). Kävimme alakerran Hootersissa syömässä ja läheisessä kioskissa ostamassa välttämättömyyksiä sekä hedelmätorilla. Pääsin taas harjoittelemaan kiinankielentaitojani kun selitin mistä olemme, missä Suomi sijaitsee ja että montako niitä lapsia meillä oikein olikaan. Lisäksi selvitin tärkeän tiedon kuka on kenenkin isosisko/pikkusisko.

DVD-kaupasta tarttui pari elokuvaa, miksiköhän niitä tulee aina ostettua kun vanhatkin on katsomatta? No joka tapauksessa pikkupimut katsoivat väsyneinä niitä lattialla aika onnessaan vaikka silmiään kovasti hieroivatkin.

Lämpötila täällä Hangzhoussa on herkullisen lämmin, päälle 30 astetta ja shortseissa tarkenee ihan mukavasti. Sisälämpötila tuntuu aika lämpimältä vaikka ilmastointi onkin päällä, tosin meillä oli osin suljettuna kun ei oltu paikalla joten ehkä seinät ovat varastoineet lämpöä ja kestaa vuorokauden ennenkuin ovat viilenneet. Kuitenkin on mukava olla kotona, huomenna pankin kautta elektroniikkamarkkinoille...