Pikku hiljaa (työ)elämä on tasaantumaan päin kun olemme päässeet töissä rauhoittuman ja keskittymään oikeaan työn tekemiseen (mikä on oikein mukavaa). Päivät menee erittäin nopeasti niinkuin aina expattielämässä. Viime aikoina olen myös päässyt opettelemaan uusia osa-alueita ja silloin tällöin tulee mukavia onnistumisen elämyksiä.

Alue missä uusi toimisto sijaitsee on aika heikosti ravintoloita verrattuna edelliseen toimiston sijaintiin joten on tullut käytyä pari kertaa viikossa työpaikan omassa kanttiinissa. Olemme leikkisästi nimenneet sen Fear Factor-ravintolaksi koska ruoka todellakin on vaihtelevaa ja seafood-päivinä ei oikein nälätä. Yksi asia mikä on varmaa on, että annoksessa on kuutio (tiiliskivi) valkoista riisiä. Olen viime aikoina pyrkinyt syömään ainakin sen jotta selviää kotiin asti ilman suurempia näläntunteita.

Jotta ruoallisesti meinaa pärjätä on ns. pakko käydä kääntymässä myös niissä muutamissa lähiravintoloissa, 15 minuutin kävelymatkan päässä on mukiinmenevä Dio-coffee kahvila mistä saa länkkärityyppistä ruokaa, lisäksi "Piilaakson perheravintola" mistä saa ihan hyvää kiinalaista ruokaa kohtuuhintaan.

Joskus tulee sorruttua myös KFC:n kana-aterioihin mikä on mielestäni ihan hyvää kunhan ei liian usein tule syötyä. Tänään huomasimme työkamun kanssa, että lähistölle avaa muutaman kuukauden sisään myös 24h MacDonalds-ravintola joten ehkä ihra säilyy tuossa vyötäröllä loppusopimuksenikin ajan...