Nyt hillittömän työrutistuksen jälkeen takki on ns. tyhjä eikä oikein tiedä mitä oikein tekisi kun viimeisen puoli vuotta on tähdännyt tähän päivään ja kaksi-kolme viikkoa on painanut pää kolmantena jalkana töitä ilman lepoa. Nyt sitten istutaan normaalityöpäiviä hienossa uudessa toimistossa ja kaikki melkein toimii. Olemme lanseeranneet leikillisesti "TIC - This Is China" sloganin samaan tyyliin kuin elokuvassa Blood Diamond "TIA - This Is Arfica" sillä paljon on uudessa talossa pikkuvikoja ja ongelmia.

Kotirouva sai meikäläisenkin Facebook-koukkuun, olen sillä nyt jonkin verran leikkinyt. Kyseessä siis verkostoitumispalvelu missä voit kaveri/tuttava/perhepiirissä tehdä yhteyksiä ja vertailla esim. elokuva/musiikki/kiinnostus-makuja muiden kesken, voi leikkiä kaiken maailman pelejä (esim. kivi-paperi-sakset) sun muuta. Tämä on sitä tämän päivän virtuaalitodellisuutta ja on aikamoinen hitti tällä hetkellä netissä.

Tavarataivaspuolella olen miettinyt Playstation 3:n hankkimista mutta hautaan haaveet toistaiseksi koska täältä hankittuna saa vain Japanin maakoodituen joten esim. Suomesta ostetut Blueray leffat eivät siinä toimisi. Lisäksi kyseisen konsolin pelitarjonta on liian aikuisille suunnattua (vaikka Locorocon siihen saakin) joten jätän mietintämyssyn alle.

Sen sijaan meinaan hankkia Mac minin olohuoneen multimedialaitteeksi, koska siinä/se on:
  • pieni
  • frontrow käyttöliittymä ja kaukosäädin kuuluu pakettiin
  • voi katsoa/kuunnella sähköisessä muodossa olevia leffoja, valokuvia, kotivideoita, mp3/ogg-musiikkia
  • Edellisestä johtuen voidaan laittaa kaikki pikkasten leffat kovalevyille eikä enää DVD:t naarmuunnu - meillä aika iso ongelma tällä hetkellä
  • bluetooth 2.0 joten voi käyttää langatonta näppistä, lisäksi Wlan ja perus Ethernet
  • Mac Os X - ihan näppärä, lokalisoitu käyttöjärjestelmä, ja rauta tukee Linuxiakin joten senkin voi asentaa jos suljettu softa ei anna periksi
Suomessa maksaa 600Euroa, Hong Kongissa vähemmän, Hangzhousta en vielä tiedä mutta katsotaan, uutta Leopard-versiota Mac Os X:sta haluaisin ainakin odottaa siihen mukaan ennenkuin ostan. Pitää tarkkailla tilannetta.

Ja lopuksi Pyhän Maan Isille synttärionnittelut, toisin kuin minä Kotirouva muistaa synttärit ja nimipäivät joten "paljon onnea vaan!".