Eilen Kotirouva pakotti puoliväkisin miettimään missä haluaisi asua ja miten. Koska ei ole varaa ostaa omaa pitää miettiä muita vaihtoehtoja ja vuokra sekä asumisoikeus vaikuttavat meille tällähetkellä parhailta vaihtoehdoilta. Olisi mukava löytää asunto läheltä mahdollista tulevaa työpaikkaa mutta itse työpaikka on vielä avoin, toivottavasti siihen tulee selvyys pian.

Yleensäkin paluu pääasiassa ahdistaa koska elämä ennen tätä expat-visiittiä oli aika p-aukista ja nyt tulojen ja menojen sovittaminen tulee taas ajankohtaiseksi - valitettavasti ;-). Toisaalta (jos Suomeen päädytään) odottaa monia asioita jo, että sitten on helpompaa mutta valitettavan haavemaailmalta se kyllä vaikuttaa.

Keskiviikkona lennetään koko pesueen kera Suomeen joten on ihan kiva katsoa hiukan paikkoja sillä silmällä. Jotenkin asumistarpeemme ja kriteerimme ovat hiukan muuttuneet ja nyt arvostamme palvelujen läheistyyttä kun aiemmin haimme luonnon rauhaa ja omaa pihaa. Ennen muuttoa asuimme Vallinojalla Vantaalla missä asunto oli kyllä hyvä mutta työmatkoihin meni joskus tunti suuntaansa joten semmoiseen ei haluaisi menne enää takaisin. Saas nähdä miten asiat lutviintuu...

Ja eikun sunnuntaiaamukaffeelle (palaan asiaan...).