Niinkuin monet ovat Kotirouvan blogista lukeneet jatkosoppari on nyt selva vuodeksi eteenpain. Tietaa jo kokemuksesta, etta vuosi menee nopeasti mutta kiva tietaa hiukan eteenpain mita tapahtuu. Tyotehtavat ovat uudet ja paasen tekemaan hommia uuden tuottteen parissa joten vaihteeksi ihan virkistavaa.

Kavimme nyt talla viikolla Beijingissa katsomassa muuria, kiellettya kaupunkia ja taivaallisen rauhan aukiota. Erityisesti jai mieleen kun pienimmainen jatti muistoksi jalkipolville rakapaakun seka Kiinanmuuriin, etta kiellettyyn kaupunkiin. Muuri oli kylla hieno paikka, muut oli hiukan pakkopullan omaista, turistina sai olla tarkkana koska kaikenlaista kaupittelijaa ja onnenonkijaa siella liikkui.

Loysimme hotellin lahiostarilta loistavan jaatelomestan: Romana. Kavimme siella joka paiva ja jaatelo oli aivan taivaallista. Harmi, etta Hangzhoussa ei viela loydy vastaavaa, takapajulassa kun tuon suhteen ollaan. Vappupaivana kavimme suomalaisravintola Take 5:ssa wappubrunssilla ja kyllahan tuli kotoisa fiilis kun terassilla oli kannisia (sivistyneessa) suomalaisia valkolakit paassa Hurriganesin tahdissa. Seisovassa poydassa oli lihapullia, kraavattua lohta, sillia jne. Ayimme maistoi myos hiukan vodkasnapsia mutta jai hiukan puolitiehen kun ei arvannut sen olevan viinaa ;-P.