Kavimme kotirouvan kanssa vikonloppuna kavelylla laheisella ostoskadulla ja loysimme musiikkikaupan. Huomasimme, etta heilla oli semmoisia pienia huoneita mista kuului pimputusta. Kysyimme paljonko maksaa ja sanoi 80RMB puoli tuntia. Sovimme treffit sunnuntaille ja vanhimmainen tytto hiukan tutustui kevyesti englantia taitavaan pianonopettajaan. Sovimme aloittavamme  viikon paasta pianotunnit ja kavi ilmi, etta tuo hinta kattaakin 50minuuttia eli lahes tunnin. Aloitamme kolmella kerralla ja katsomme sitten uudestaan milta tuo harjoittelu tuntuu.

Kotirouva myos on haaveillut pianotunneista mutta katotaan nyt minkalainen palvelu tuolla on. Seuraaksi olemme miettineet josko ostaa jonkinlainen elektroninen urkusysteemi. Saas nahda mihin paadytaan,  vanhimmainen hyvin maaratietoisesti ilmoitti, etta ei saa olla mikaan lelu.

Ilma taalla on ollut sateinen ja tama talvi on kylla masentavaa aikaa. Kesaisemman saan suuntaan kuitenkin ollaan menossa. Yleensa sateen jalkeen lampenee ja jonkin ajan paasta tulee uudet sateet ja taas lampenee. Kunnes alkaa olla jo kuuma. 'Sopiva' ilma on ehka pari viikkoa. Onpahan ainakin jotain mita paivitella.

Pahoittelen aakkosten puuttumista, englantilainen nappaimisto tassa eeePC:ssa.