Pariin kuukauteuteen ei ole oikein blogailu ole maistunut mutta nyt pieni päivitys. Nyt kun paluu Suomeen on tosiasia on viime kuukaudet mennyt työn haussa ja asunnon hankinnassa. Nyt molempiin on tullut selvyyttä ja järjestelyt etenevät itse muuttoon.

Neljässä vuodessa meidän neljän kuutiometrin omaisuus on kasvanut kahteenkymmeneen kuutioon (pahoin pelkään). Huomenna muuttofirman edustaja tulee arvioimaan muuttokuorman kokoa jotta voivat varata riittävästi oikeanlaista pakkausmateriaalia. Tarkoitus olisi pistää muuttokuorma viikkoa myöhemmin matkalle jotta sitten Suomeen palattua olisi saatavilla kun asunnon avaimet haltuumme saamme. Lupaavat laivarahdille 6 viikon toimitusaikaa.

Tämän lisäksi täytyy hankkia auto, vakuutukset, sähköä, netti, paluuliput, hotelli jne. Paperihommista muuttoilmoitus, verokortin päivitys ja varmaan jotain mitä nyt ei tule mieleen. Koulu ja tarha on haettu.

Fiilispuolella aika väsy mutta toisaalta katse on Suomessa ja ihan kiva aloittaa alusta uudessa kaupungissa uusin kuvioin. Lapsille tämä on myös suuri muutos koska ovat tottuneet elämään täällä ja palvelu ei enää pelaakaan siihen tyyliin mitä ovat tottuneet. Lomat ei olekaan enää lämpölomia ja kaikkea ei saakaan vaikka kuinka haluaisi (snif).

Viimeinen kuukausi täällä muuttokuorman lähdön jälkeen menee varmaan fiilistellessä ja nauttiessa. Lämmintä täällä ainakin on, vaikka kuumin kuukausi on yllättäen elokuu. Heinäkuussakin lämmöt nousee lähelle 40 astetta.

Seuraava viikko menee vielä tavaraa raakatessa (ja hankkiessa), saas nähdä kuinka paljon kuutioita sitten lopulta on...