Huomaa, että käy hiukan ylikierroksilla kun ensin töissä vääntää kauheella hönkällä ja sitten kun tulee kotiin laittaa työkoneen päälle ja kotikoneen kanssa (eikö voisi olla ilman konetta hetken aikaa). Sitten hoitaa pikkutytsyille sapuskaa, samoin esikoiselle, pistää nukkumaan monien vaiheiden jälkeen. Pääkin on kipeä kun ei ole nukkunut riittävän (meinasin kirjoittaa liian) pitkiä unia. Hirveä tarve laittaa kotikin samalla kuntoon tosin kyllä noi ruuvailut voi jättää viikonloppuunkin.

Tänään kävin "Armissa" syömässä missä ruoka oli hiukan tulisempaa mallia. Lähes joka kipossa oli jotain punaista ja chilisiemeniäkin oli salakavalasti hierottu lihakimpaleisiin. Nenä rupesi vuotamaan aika nopeasti ja hetken en maistanut mitään kun sattui chilinsiemen kohdille mutta kokemuksena ihan mukava. Ainakaan makua ei puuttunut.

Ihan mukava kun pikkuhiljaa alkaa ravintoloita olla aika paljonkin missä on käynyt syömässä, eilen käytiin jossain japanilaisessa missä kokki väänsi sapuskat kuumalla metallitasolla samalla kun ihmettelimme baarijakkaroilla siinä vieressä. Makujen puolesta oli loistavaa ja myös visuaalisella puolella hyvän näköistä pöperöä.

Tänään kuulin sokeiden hieromalaitoksesta missä tunnin kokovartalohieronta maksaa 30rmb eli kolme euroa tunti. Pitää käydä kokeilemassa joku viikonloppu.

Nyt kun on väsynyt olen ottanut taas raskaamman musiikin kaveriksi. Kuuntelin tossa hetki sitten YUP:n "Lauluja metsästä" CD:n suurella nautinnolla. Erityisesti "Rankat ankat" tuntuu hyvältä ;-). Koneella kuuntelen aina ensimmäiseksi Eminemin Criminal kipaleen ja sitten yleensä Living Colourin musaa.

Huomenna on sählyä vuorossa töiden jälkeen. Se on kyllä mukavaa vaikka hiki hiukan lentääkin...