Edellisvuoteen verrattuna sää on ollut paljon sateisempi. Nyt jälkeenpäin ajatellen viime vuosi olikin kohtuuttoman kuiva joten ihan hyvä, että sataa. Tosin rajansa kaikella, soisin vielä pari kuukautta kolmenkymmenen asteen tuntumassa ;-).

Kävimme katsomassa pikkasille päiväkotipaikkaa niin saavat hiukan enemmän actionia päivään, nyt on ollut ehkä liiankin kanssa kotonaoloa ja uusi nuori ayimme on ollut kevyesti helisemässä. Päiväkoti vaikutti ihan kohtalaiselta, moderni siinä mielessä, että joka luokassa videotykit ja multimediaopetusta. Samaan aikaan tilat kovin avoimet, esim. ruokailutila paljaan taivaan alla, mitenköhän talvisaikaan tarkenee ja muutenkin luokkahuoneet vaikutti kylmiltä.

Huomenna on vuorossa taas sählyä, tekee varmasti gutaa. Nyt töissä taas kevyen hiljaiselon jälkeen stressi nostaa päätään (vaikka en haluaisi sen sitä tekevän). Perjantaina pääsee taas hierontaan ja toivottavasti myös viikonloppuna. Olen jäänyt tuohon koukkuun ja nyt kun löysin tästä läheltä kohtuuhyvän hierontapaikan (sokeiden) ajattelin käydä siellä useamminkin.