Uskaltauduin perjantaina paikalliseen parturiin. Istuttivat tuoliin ja antoivat kupin teetä. Sen jälkeen tyttö ryhtyi laittamaan pesuainetta päähän ja myös nestettä (pullosta). Aikansa vaahdotettuaan teki päänahkahieronnan (raapi kynsillä, napsutteli ja muuten vaan paineli ja hyväili). Kieltämättä ihan mukavaa. Sitten hiustenpesualtaalle huuhtelemaan ja parturintuoliin. Hiustenleikkuun hoitaa aina miespuolinen ja lopputulos oli ihan ok. Aikaa koko operaatioon meni 45 minuuttia ja hintaa oli 20 RMB eli kaksi euroa.

Nyt on tullut kännättyä kahtena iltana peräkkäin, perjantaina työkamun läksiäisiä ja eilen pomon pomon tuparit/grillijuhlat. Perjantaina käytiin paikalisessa karaokessa ja hauskaa piisasi. Minulle erikoista paikassa oli se, että sisään mennessä mentiin kauppaan mistä ostettiin juomat, sitten ostoskärryllinen juomaa ajettiin karaokekabinettiin ja juhlat olivat valmiit. Ihan kiitettävästi löytyi englanninkielistäkin kamaa ja itsekin yritin jotain laulaa. Onneksi ei mennyt videolle.

Eilen oltiin ulkona yömyöhiin ja jäinen vodka maistui hyvälle. Tänä aamu oli ihan helppo verrattuna edelliseen aamuun joten tässäkin asiassa harjoittelu tekee mestarin.