Käytiin tänään vaimon kanssa räätälillä tilaamassa puku mittatilaustyönä. Ensi vuoden alussa käyn kokeilemassa miten istuu ja viikkoa myöhemmin saan omaksi. Meillä on firman vuosijuhla missä tarvii pukua joten ajattelin hankkia uuden. Toivottavasti onnistuu, vaikutti ihan ammattitaitoiselta väeltä. Hauska neuvotella täysin englanninkielentaidottomien kanssa hinnoista ja muista yksityiskohdista.

Sitten käytiin "paitakaupassa" mikä on aika suosittu ostoskohde tuökamujen keskuudessa, ostin sieltä itselleni Esprit-kopiotakin (juu, minä olin periaatteen mies), lisäksi villapaidan. Sitten käytiin toisessa kaupassa mistä ostin pukua varten kengät, vaimo löysi itselleen myös kengät ja pikkasille vielä yhdet. Erittäin hyvä palvelu, laadukas valikoima ja hintataso oli ihan ok, kallis kiinalaiseksi mutta kohtuullinen länkkäreille.

Pelattiin esikoisen kanssa iltasella Afrikan tähteä, täytyy sanoa, että oikein mukavaa pitkästä aikaa. Miksihän sitä tulee pelattua niin harvoin lautapelejä? Ja miksi ei pelaa korttia ollenkaan? Kiinassa ihmiset pelaavat paljon korttipelejä milloin missäkin. Ihmisillä on korttipakka kehissä kaduilla, ravintoloissa, milloin missäkin. Myös Mahjongia näkee paljon, Go:ta en ole nähnyt missään mutta sitäkin kuulemma pelataan. Ollaanko me länkkärit liian teknologiavetoisia, että ei osata seurassa pelata seurapelejä enää?