Viimeaikoina töissä on ollut tiukkaa rutistusta ja rutistus jatkuu ainakin Shanghain formulaviikonloppuun asti. Tarkoitus olisi kyseisenä viikonloppuna palkita itseä (ja perhettä) ja mennä lauantaina Shanghaihin yhdeksi yöksi ja sunnuntaina itse kisaa katsomaan. Vaimon kanssa oli puhetta, että puetaan pikkupimut ferrarinpunaiseen. Toivottavasti tänä vuonna kisassa on muutakin nähtävää kuin ohimenevät autot ja tihkusade.

Työstä vielä, että olen onnistunut kesästä lähtien pitämään vapaa-aikani vapaa-aikana ja en ole tehnyt töitä iltaisin enkä viikonloppuisin. Alussa oli vaikeaa mutta nyt menee jo luontevammin. Työaika tulee tehtyä sitten isommalla sykkeellä tosin pyrin sielläkin jättämään pikkuhetkiä jolloin teen hiukan vähemmän. Tietotyöläisenä tämä tietenkin on suositeltavaa sillä työ on henkisesti hyvin kuluttavaa. En ole laskenut tarkasti mutta päivässä lähetän varmaan satakunta sähköpostia ja vastaanotan varmaan parisataa. Tämä tietenkin vaihtelee valtavasti riippuen mikä on tilanne.

Meinasin tämän viikonlopun ottaa rennosti enkä tehdä juuri mitään. Vaimon kanssa ollaan viime aikoina katsottu kiitettävästi Lost-sarjan toista kautta - vielä puolet jaksoista katsomatta.