Nyt viimeaikaisiin uutisiin liittyen alaani ei voi muuta sanoa, kuin että tämä on tätätätätä. Busineksessa tehdään säästöjä ja vähennetään työntekijöitä jotta saadaan se haluttua 20% tuotto, jos tulos on alle tuon tehdään korjausliikettä kunnes tuohon päästään. Se on suuryritysten arkipäivää. Harmi vain, että vaikuttaa lamauttavasti kaikkiin firman työntekijöihin ja epävarmuus jäytää hitaasti mutta varmasti.

Omalta kantilta olen ajatellut siten, että mitä ikinä tuleman pitää tästä kyllä selvitään ja onneksi ei meillä ole mitään asuntolainaa (ei ole sitä asuntoakaan Suomessa odottamassa). Täydet sympatiat heille joilta semmoinen löytyy. Toisaalta jos tulee lähtö firmasta sehän voi olla hyväkin, voi tehdä hyvää tehdä jotain muuta vaikka perunalastufirman (katso sitä logoa objektiivisesti) miehiä henkeen ja vereen olenkin.

Ilmat täällä Hangzhoussa on lämpenemään päin mikä on mukavaa. Talvet täälläkin ovat olleen minulle jotenkin rankkoja. Suomen pään talvista olen kuullut vieläkin pahempaa tilitystä joten "kiva" palata takaisin :-).

Olen viimeaikoina kärsinyt Suomesta saadusta yskästä ja tila on mennyt parempaan ja huonompaan suuntaan vuorottelevalla syklillä. Kotirouvalla samoin pikkupimujen seuratessa perässä. Mielenkiintoista nähdä miten päiväkotirumba vaikuttaa sitten Suomessa.