Kävin tänään ryhmän kanssa syömässä Tan -kalanpää nimisessä ravintolassa syömässä hot pottia (=kuumaa kulhoa). Siinä on pöydän keskellä kaksiosainen kulho missä puolet on tulista öljylitkua ja toinen osa vetisempää litkua mitä sitten sähkövastuksella lämmitetään. Siihen voi sitten tilata raakaa lihaa, kalanpäitä, kasviksia, nuudeleita, dumblingeja jne. Näitä sitten voi pistää nesteeseen porisemaan ja noukkia sieltä kun vaikuttavat kypsiltä. Oli kieltämättä aika härskin näköistä kun oli liemessä nuudeleita, kalanpäitä, lihaa ja kasviksia porisemassa ja yritti noukkia tikuilla jotain syötävää sieltä.

Ja vaikka joimme yhdet snapsit baijouta (kiinalaista riisiviinaa) hintaa kahdenkymmenen syömisille tuli alennuksineen (-20%) 653RMB eli 65EUR eli ei paljon mitään.

Pikkaset tänään tohotti hirveellä vauhdilla ja toinen sankari(tar) karkasi vessasta peppu paljaana ja (tietenkin) rupesi kakkaamaan leikin tohinassa. Sain suunnattua neidin vessan suuntaan mutta parit isot pökäleet jäi nätisti keskelle mattoa. Pieni nokare osui pottaan asti. Vielä vaatii hiukan harjoittelua.

Nykyään pikkaiset eivät tahdo oikein nukahtaa iltaisin, erityisesti neiti A tahtoo parkua täyttä kurkkua kun pitäisi mennä nukkumaan. Muutaman illan harjoittelun jälkeen parhaaksi nukuttamismenetelmäksi on ollut jättää pikkaset pinnasänkyyn seisomaan kun Rajaton soi suhteellisen kovalla olohuoneessa siten, että kuuluu pientenkin huoneeseen. Pikkasilla on hyvä musiikkimaku ;-).

Mielenkiintoisista blogeista puheenollen...