Nyt yhden yon nukkumisen jalkeen ensikommenttina, etta loma on alkanut ihan mukavasti. Aluksi meinasi tulla ryppyja taallaoloon kun ei loytynyt hotellista yhdistettyja huoneita vaikka nimenomaan semmoista lahdimme varaamaan. Asiakaspalveluhenkisesti saimme kuitenkin sviitin missa iso makkari, erillinen pikkuolkkari ja sitten toinen huone missa kaksi sankya ja pikkasten vauvansangyt. Lisaksi kahdet kylpparit, molemmissa kylpyammeet ja suihkut, ja paamakkarista pieni parveke mihin paistaa paivisin aurinko. Nakoala on merelle ja nakyy suoraan paamakkarin sangysta. Varmaan paras hotelli missa toistaisesti ollaan oltu, ei mitaan huomautettavaa ja palvelu pelaa.

Tanaan aamupalalla kaytyamme kavimme uimassa ensin meressa, ranta oli ihan ok, lammin ja matala, hiukan roskainen. Sitten jatkoimme uima-altaalla uiskentelua ja kavimme viela syomassa ennenkuin pikkaset pistettiin unille. Kylla vaikuttivatkin vasyneilta kun olivat kovasti vedessa polskineet.

Digikameran naytto meni naemma jossain valissa rikki, nyt kun laittaa paalle nakyy saroytynyt naytto ja kun sita sormella painaa tulee fraktaalikuvioita ruudulle eli varmaan on oikeasti rikki. Kuvia pystyy ottamaan mutta naytto olisi kylla kiva saada toimimaan.

Nyt iltasemmalla viela loytyi tasta hotellin vieresta nettikahvila missa tata nyt naputtelen. Sacher-kakku tuossa vieressa odottelee syojaansa...