Kävin tänään tunnin kävelylenkillä läheisellä vuorella (mäellä?). Reitti oli ihan kiva pikku polkua mikä oli kivitetty koko matkalta. Sieltä täältä puiden lomasta saattoi nähdä vilahduksia maisemista mutta pääosin näkyi vain puita, polku ja lisää polkua. Matkan varrella oli kolme pikkuista majaa/teehuonetta ja ylhäällä oli temppeli. Siellä polttelivat kynttilöitä ja porukkaa keekoili siellä syöden ja juoden. Suurin osa vastaantulijoissa tuli farkuissa, suorissa housuissa sun muissa (eivätkä näyttäneet ollenkaan hikisiltä toisin kuin minä).

Pääosin kaikkialla oli siistiä kun harjamummot lakaisivat paikkoja lehdistä puhtaaksi. Roskaa näkyi tasaiseen tahtiin mutta myös pari roskakoria (tosin ihmiset eivät niitä oikein käytä). Tuo paikallinen tapa roskata aiheuttaa ristiriitaisia tunteita, miksi ei voi laittaa roskia suoraan roskikseen ja taas toisaalta jos roskat ovat roskiksessa ei ole hommia siivoojamummoille. Siivoojamummojahan näkee joka paikassa, roskiksia tuskin ei  koskaan...

Lainasin tänää poran ja porailin parit reiät jotta sain koukkuja ja kellon seinälle. Huomenna savotta jatkuu kun kiinnitän esikoisen Ikea-lampun seinälle, kyllä tästä koti pikkuhiljaa tulee. Pikkaset pelkäsivät poran ääntä ihan satasella joten teimme semmoisen työnjaon, että vaimo syötti heille iltapalaa ja meikä poraili toisissa huoneissa.

Pikkasten kakka/pissakoulu sujui tänään taas hiukan paremmin, molemmat teki pissat pottaan ja hiukan myöhemmin neiti A kakan ja pissan pöntölle (paukutteli siihen tyyliin, että pistin varmuuden vuoksi pöntölle koitille). Meikästä tulee pikkasten ruumiintoimintojen asiantuntija tällä menolla ;-).