pelasin tuossa eilen sählyä ja peli ei oikein tahtonut salama-alun jälkeen kulkea ja loppujen lopuksi hävittiin vastustajalle katkerasti (oltiin 12-5 johdossa). Näinhän siinä aina käy, se kumpi on aluksi tappiolla saa hengen päälle ja menee lopussa ohi.

Otimme aamupäivällä influenssarokotukset ja lääkäri kielsi muilta punaviinin juomisen siltä päivältä. Minulta hän kielsi punaviinin ja tarkensi, että myöskään kaljaa ei saa juoda ;-). Tarkoittaako se sitä, että minä näytän niin isonenäiseltä, että lipitän kaljaa joka päivä?

Töissä on ollut viime viikot ihan mukavaa, ei ole normaalia pahempaa stressiä enkä ole iltaisinkaan ollut niin puolikuollut kuin aikaisemmin. Olen nauttinut tästä etuoikeudesta satasella ja pakertanut tarkoituksella rauhallisemmalla temmolla.

Tänään ennen töistä lähtöä haettiin kollegan kanssa pizzaa Pizza Hutin takeaway paikasta (ei ole ravintolapuolta ollenkaan, ainoastaan takeaway) ja yhdella 12" pannupizzalle ja yhdelle 9" pannupizzalle tuli hintaa 110RMB eli 11EUR. Hiukan hintavaa mutta länsiruoasta joutuu selkeästi enemmän maksamaan.

Toimiston läheisestä kissapaikasta (nimi tulee siitä, että siellä kuljeskeli lattioilla kissa mikä näykkäsi yhtä kollegaa jalasta minkä jälkeen olemme kutsuneet sitä kissapaikaksi) söin kokonaisen aterian yhdeksällä RMB:llä (0,9EUR) mikä on toistaiseksi halvin ateria mitä olen ravintolassa syönyt. Läheisellä ostarilla on kiinalainen pikaruokapaikka mistä saa aterian (annoksen risottoa ja pienen kulhon haaleaa keittoa) viidellä RMB:llä (50 senttiä).