No aamulla sitten oli pakki niin sekaisin, että en mennyt tänään yhtään minnekään. No ajatushan tässä olikin tärkein, onneksi ayi tulee myös sunnuntaina joten voin toteuttaa grand-planini paremmalla onnella huomenna.

Aika söpöliinejä noi pikkupimut kun sille päälle sattuu, ja todellakin niillä alkaa olla älliä sen verran, että leikkivät keskenäänkin ja omassa huoneessaan (!). Innostuin tekemään heille lettuja ja söivät suurella antaumuksella. Kumman kotoista tulee kun tulee lettujen lemu ja maku vaikka kiellän koti-ikävän, tämähän on kotini.

Sain 24 sarjan neljännen kauden päätökseen ja aloittelin viidettäkin kautta mutta totesin, että pakko katsoa tähän väliin jotain muuta joten katsoin kolme jaksoa 4400-sarjan kolmatta kautta. Mukavaa vaihtelua nääs. Aikamoinen urakka muuten katsoa kaikki se mitä on ollut odottamassa sopivaa hetkeä, varmaan voisi katsoa kuukauden putkeen pelkästään telkkua. Lukeakin voisi, ehkä alan tekemään sitäkin (siihen ei kuukausi riitä, vaimo on nääs kova shoppailemaan kirjoja :-).