Varattiin jo lennot kansallispäiväviikoksi Korean Seouliin mutta hotellit on vielä varaamatta kun ei löytynytkään yhdistettyjä huoneita. Ollaan siinä mielessä huonon kokoinen perhe, että jos haluaa oikeasti rentoutua hotellihuoneessa pitää olla ainakin kaksi huonetta ja jos haluaa nukkua siten, että lapset ovat omassa huoneessa ja aikuiset omassaan. Silloin jää vaihtoehdoksi kaksi eri huonetta yhdistettynä tai sviitti. Ja kalliiksihan se tulee se on selvä.

Hotellihaulla löytyy kivoja hotelleja pilvin pimein, mutta ei käy selväksi missä sijaitsee, kun kyseisen palvelun karttaosiossa on bugi, että ei näytä itse hotellien sijainteja, ainoastaan kartan. Muutenkin huoneista näkyy vain yksi kuva joten aika vaikea on tehdä hyvää päätöstä. Lonely Planetin matkaopas listaa nipun hotelleja mutta niitä ei löydy tai ovat kovin kalliitta tai liian halpoja (!) eli ei oikein lapsiperheelle soveltuvia. Puhun siis tästä palvelusta. Ei se huono palvelu ole, mutta pikkuongelmista voi tulla isoja ongelmia kun on hiukan viime tingassa tekemässä varauksia...

Meidän taaperot on ryhtyneet kävelemään ja tuntuu nykyään omituiselta, kun pikkanen tepsuttelee suvereenisti ympäri kämppää joku lelu kädessä. Neiti A oppi tämän jalon taidon ensin ja neiti B tulee kovasti perässä. Siinähän se tämäkin viikonloppu meni, paree mennä nukkumaan jotta jaksaa heräillä.