Kaikesta epätodennäköisyydestä huolimatta ilmeisesti saamme varattua sen alkuperäisen ensimmäisen vaihtoehtomme Etelä-Korean lomahotelliksi. Vielä lopullinen vahvistu puuttuu mitä odotan jännityksellä.

Töiden suhteen olen ihan kypsä ja lasken päiviä lomaan, ihan mukava tehdä jotain muuta kuin aina töitä. Viime aikoina on ollut todellisia vaikeuksia irtaantua työasioista mutta samanaikaisesti tuntuu myös siltä, että hiukan paine hellittää.

Piti tänään käydä ostamassa elektroniikkahelvetistä uusi digikamera ja Ipod mutta jäi väliin kun metsästin hotelleja. Olen miettinyt ihan Canonin Ixus 40:stä tai Ixus 55:sta, ne on mukavan pieniä ja nopeita verrattuna nykyiseen HP:n 735:seen. Sillä menee elämän huippuhetket sivusuun yleensä sen takia, että käynnistys kestää pienen elämän ja sitten kun alkaa räpsimään rupeaa prosessoimaan mikä on aidosti ärsyttävää. Lasten elämän dokumentointi on tärkeä juttu, vielä kun saisi aikaiseksi saada hiukan lisää kuvia tähän blogiin. Eikö olekin tylsää kun ei ole kuvia?

No partiopojan lupauksena tilanne korjautuu lomalla kun on enemmän propellihattuenergiaa siviilipuolen teknisiin ongelmiin.

Vaimo halajaa Ipodia, hauskasti on saatavilla U2-versio moisesta vempeleestä. Minkäköhän sitä hankkisi? Itselleni mietin Creative MuVo V200:iä tai jotain mp3 soittimeksi. Olisi mukava jos olisi Ogg Vorbis tuki niin voisi muuttaa kaiken musiikin siksi, parempi äänenlaatu nääs. Kultakorva olen (vaikka oikeasti vasemmassa korvassa kuulonalenema).

Voisi olla rentouttavaa kuunnella paikallisessa ostarissa 69eysin musaa täysillä. Siellähän on normaalisti hillitön meteli kun paikalliset on viehtyneet kovaan meteliin joten tuo ei suurta eroa tekisi mutta ainakin saisi kuunneltua musiikkia.