Ostin lauantaina pienimuotoisen esispeksauksen jälkeen uuden DVD-soittimen kun talon DVD soitin ei suostu soittamaan normaaleja audio CD:tä. Tämä uusi ihastus on merkiltään Amoi DVD510 ja hintaa oli vain 400RMB (hiukan alle). Siinä on USB liitäntä ja tukee myös DivX formaattia joten piraatille kuin minä se sopii kuin nenä päähän. Laite on yllättävän nopea ja käyttö on suorastaan mukavaa.

Testasin laitetta USB tikullani mukana tuomillani MP3 ja AVI pätkillä. Kiinalaisissa telkkari/ämyrimarketeissa volyymit on yleensä aika kovalla joten puoli kauppaa sai tuta Värttinän Kokko-kappaleesta ja lisäksi 69Eyesin Devil-kipaleesta. Sain kaupanpäälle kaksi mikrofonia (tottakai DVD-soittimessa on karaoke liitännät, lisäksi VGA liitäntä mikä hiukan yllätti).

Illalla innostuin sitten lähtemään kevyesti kännäämään parin kollegan kera paikalliseen irkkupubiin. Siellä vietettiin St. Patrickin päivää ja länkkäreitä oli enemmän kuin missään koskaan yhdellä kertaa (näin Kiinassa ollessa). Hauskaa oli ja kiinnitimme huomiota, että katossa olevien irkkulippujen lisäksi sieltä roikkui myös Suomen lippu! Lisäksi eräällä Kiinalaispimulla oli "Paras! (Erityisesti)" t-paita, hän luuli, että siinä luki jotain italiaksi, oli saanut sen lahjaksi poikaystävältään.

Jatkoille menimme Paradise baariin missä myös irkkumeininkiä ja esikoisen opettajakin siellä oli paikallisen kansainvälisen koulun opettajien kanssa. Mukava nähdä heitä muissakin kuin koulun tilaisuuksissa. Tämän jälkeen oli tarkoitus käydä pomppulattialla (Polar Region tai leikkisästi Polar Religion) mikä olikin yllättäen suljettu (lappu luukulla), otin siitä kuvan ja tarkoitus on sihteerillä käännättää mitä paikalle on tapahtunut...

Aamusta hiukan heikotti mutta pikkupimujen kanssa katsoimme eläinkanavaa ja pistivät olohuoneen lelut ympäri lattioita. Katsoimme myös Kimin voittokulkua paikalliselta CCTV5 kanavalta. Myöhemmin pikkasten päikkäreiden jälkeen kävimme kaupassa ja kävin metsästämässä vessaan pientä loisteputkea, kolmannesta sekametelikaupasta se löytyi joten nyt taas vessassakin näkee normaalisti.

Esikoinen palautui lauantaina Shanghaista ja on sen jälkeen katsonut telkkaria ja ollut aika hiljaista tyttöä. Mehujäätä menee useita ja myös tavallista mansikkajäätelöä. Vielä yskii aika kovaa joten toivon hartaasti, että se alkaisi laantumaan pikkuhiljaa. Lääkitystäkin hänelle on annettu joten eiköhän tämä pikkuhiljaa ala tasaantumaan.