Esikoinen on aika ovela likka. Iltaisin hänen täytyy pestä hampaansa ihan itse ja aamuisin koska hän on niin uninen olen yleensä ennen kouluun lähtöä pessyt hänen hampaansa. Aina sitä ei jaksa vieressä vahtia miten tekee hommansa joten yleensä jää sille asteelle, että haistetaan suuta (ei haise hammastahnalle, joten eikun uudestaan pesulle). No viimeaikoina ei ole tarvinnut hajun takia pistää uusintapesulle mutta totesin tuossa, että hammasharjaosahan on kuiva (!) joten eikun uusintapesuille.

Tänään kun oli hampaiden pesusta puhetta tuli ylpeänä esittelemään, että harjaosa on märkä mutta kun pyysin hönkäisemään ei suu haissut hammastahnalle joten uusintapesulle (laiskana isinä en kuitenkaan jaksanut menna tsekkaamaan pesikö oikeasti vai söikö vain hammastahnaa). Joten jatkossa varmaan joutuu seisomaan vieressä ja varmistamaan, että hampaat tulee pestyä...

Pikkatytöt puolestaan on ollut jo toista viikkoa kotona ilman vaippoja ja kivasti pissat ja kakat löytää pottiin. Tänäänkin molemmat kakkasivat nätisti pottiinsa ennen nukkumaanmenoa. Lisäksi käytiin läheisessä ostarissa vaippojen kera ja kun tultiin takaisin vaipat olivat kuivia. Molemmat tytsyt tekivät pissan pottaan. Ah isin onnea ;-P.

Tänään käytiin Hyatissa seisovassa pöydässä syömässä. Söin aika monta pihviä, lammasta ja kasviksia. Aika herkkua tuo on mutta myös kallista (missä tahansa valuutassa) mutta aina silloin tällöin tekee gutaa, pikkatytöt olivat ilmaisia paitsi kolmen euron (!) maidot he joivat, samoin kahvi ei kuulunut buffethintaan joten siitäkin rokottivat kolme euroa kuppi! Nooh, huomenna töihin, yskä vielä hiukan kummittelee mutta muuten olen (huippu)kunnossa.